• Lid worden? - Rugby Club Betuwe

Lid worden | Rugby Club Betuwe

15 November 2013 Rugby Club Betuwe

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Je kunt komen meespelen in een van onze jeugdteams of bij het herenteam. Als je nog niet zeker weet of je lid wilt worden, kun je altijd een paar trainingen op proef komen meedoen.
De trainingstijden zijn als volgt:

  • Turven, Benjamins en Mini's trainen op dinsdag en vrijdag om 18.30uur;
  • Cubs en Junioren trainen op dinsdag en vrijdag om 19.00uur;
  • Senioren & Colts trainen op dinsdag en vrijdag om 20.00uur;
  • Oude meesters trainen op dinsdag en vrijdag om 20.00uur.

Rugbyervaring is niet vereist, enthousiasme wel. Voor de eerste training moet je meenemen: schoenen met noppen of gym-schoenen, een stevig shirt en een trainingsbroek. Je kunt je na afloop in de kleedkamers van de club douchen. Ga je wedstrijden spelen, dan heb je ook een gebitsbeschermer nodig.

Als je meer wilt weten, kun je van te voren ook even een van de trainers of een contactpersoon van het bestuur bellen.

Contributie Rugby Club Betuwe

In het formulier kunt u meer lezen over de contributieregeling bij Rugby Club Betuwe. Bekijk dan de volgende pagina over de Contributie Rugby Club Betuwe.

Online aanmelden!

Bij Rugby Club Betuwe kunt u zich online aanmelden. Wilt u zich direct online aanmelden druk dan op de onderstaande knop Online aanmelden. Hierbij krijgt u een formulier te zien dat ingevuld dient te worden (LET OP!! zorgt u ervoor dat u alle informatievelden invult en een pasfoto toevoegd, anders wordt de aanmelding niet verstuurd)

Om een spelerspas aan te vragen hebben wij een digitale pasfoto nodig. Deze kunt u bij het online inschrijfformulier direct mee sturen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze secretaris Jacqueline Buil dit kan per telefoon 06-43431312 of per mail info@rugbyclubbetuwe.nl

Lid worden?

Je kunt je direct online aanmelden door ons online formulier in te vullen. Eerst een proefles om te kijken of het wat is? Ga naar het team waar je mee wilt doen en vul het formulier in onder het tabblad proefles.

Online aanmelden Meld je nu direct via het online formulier aan!

LID WORDEN?