Oude Meesters | Rugby Club Betuwe

Lees de wedstrijdverslagen van de Oude Meesters door op een van de onderstaande links te klikken.

Oude Meesters

De Oude Meesters is de naam van het recreanten/oldies team binnen Rugby Club Betuwe. Wij spelen geen competitie, maar spelen wedstrijden op uitnodiging. Na de opening van ons nieuwe clubhuis in 1997 hebben twee oud leden Geert & Appie de oldies bij elkaar geroepen en zijn daaruit de Oude Meesters opgestaan. Sinds die tijd spelen we jaarlijks tussen de 4 en 6 wedstrijden met als hoogtepunten de wedstrijd Oud tegen Nieuw (traditioneel rond de jaarwisseling) en het BOOT-toernooi in Oisterwijk.

Meespelen

Ben je oud rugbyer van de Betuwe of heb je ergens anders een (klein) beetje rugby ervaring opgedaan en wil je nog af en toe spelen wordt dan lid van de Oude Meesters.
Ben je verbonden aan een andere rugbyvereniging maar heb je zin om een keer als gastspeler mee te doen neem dan gerust contact op.

Training

De Oude Meester hebben als vaste trainingavond de laatste vrijdag van de maand gedurende het seizoen. Maar meer trainen mag natuurlijk ook.

Rode Broek

Je kunt natuurlijk ook al de respectabele leeftijd van 50 jaar hebben bereikt en durft de broze botten niet meer in de strijd te gooien. Geen nood want dan wordt er door de vereniging de "Rode Broek" uitgereikt. Deze mag je dan op wedstrijden dragen en voorkomen dat je door je tegenstander wordt getackeld. Dit is volgens oldies gebruik namelijk niet meer toegestaan.
Inmiddels hebben we al een aantal rode broeken dragers binnen de Oude Meesters.

Contact

Wil je graag een keer mee trainen of een wedstrijd tegen ons spelen neem dan contact op met de Oude Meesters via info@rugbyclubbetuwe.nl of via ons contactformulier.