Teams | Rugby Club Betuwe

Lees de wedstrijdverslagen van de Teams door op een van de onderstaande links te klikken.

Rugby Club Betuwe heeft op dit moment 1 senioren team en een 1 team met Oude Meesters.

Bij de senioren speel je vanaf je 18e of 19e jaar. Sommige spelers stromen door vanuit de jeugd, andere spelers ontdekken het spelletje rugby pas later. Net als leeftijd maakt ook postuur niets uit, groot, dik, klein of dun. Voor iedereen is een plekje op het veld. Iedereen is welkom bij Rugby Club Betuwe.

Na je 35e krijg je, als je dit wilt, de mogelijkheid om mee te spelen met de Oude Meesters. De Oude Meesters spelen en trainen minder vaak dan de senioren maar blijven toch rugbyen omdat ze het prachtige spelletje willen blijven spelen.

Klik hier voor het wedstrijdschema van de senioren.