Junioren | Rugby Club Betuwe

Lees de wedstrijdverslagen van de Junioren door op een van de onderstaande links te klikken.

Junioren (15 en 16 jaar)

Als junior heb je al aardig wat in je mars op het gebied van rugby! Je speelt in deze leeftijds categorie tegen opgeschoten jongens waarvan hun lichaamsspieren al aardig ontwikkeld zijn!
Uiteraard rugbyen ze over een heel veld en ook de speeltijd is gelijk aan de senioren, namelijk 40 minuten per helft. Eigenlijk zijn alle spelregels het zelfde als bij rugby senioren behalve dat ze geen zogenaamde 'hand off' mogen geven.

De Junioren spelen in het combinatieteam Gelre junioren. Klik hier voor het competitieschema.

Rugbyen bij RCB wat voor jou?

Als jullie jongens en of meisjes van deze leeftijd kennen, die misschien te porren zijn voor rugby, ze zijn van harte welkom bij Rugby Club Betuwe! Vraag zoveel mogelijk van je vrienden en doe een keer gratis mee aan een van onze kennismakingstrainingen! Neem contact op via ons contactformulier of schrijf je direct online in door hieronder op de grote Online button te klikken.