Colts | Rugby Club Betuwe

Lees de wedstrijdverslagen van de Colts door op een van de onderstaande links te klikken.

Colts (17-18 jaar)

Als colt speel je in de laatste jeugd categorie van rugby. Dit betekend dat je al een hele kerel bent en dat je klaar wordt gestoomd voor de senioren. De colts trainen daarom ook vaak mee met de senioren, zodat ze mee kunnen rugbyen met de senioren als ze 19 zijn geworden! De colts spelen in een van de vijf competities in Nederland. Rc Betuwe heeft dit jaar geen colts.

Trainingen

Mocht je 17 of 18 jaar zijn en eens mee willen trainen dan ben je van harte welkom aan te sluiten bij de junioren of senioren traingingen.

Rugbyen bij RCB wat voor jou?

Heb je vragen over rugby of mee trainen? Neem contact op via ons contactformulier of schrijf je direct online in door hieronder op de grote Online button te klikken.