ARC KIKA toernooi met een RC Betuwe speler

2018-04-12 21:07:00 Jeugd

Rugby Academy Oost is trots op de selectie voor het Kika toernooi van 10 mei aanstaande: Wouter van Miltenburg, Sil Pieters, Phil Toonen, Steven Fuchs en Tygo de Jong.
Zet hem op!

Vanuit alle 7 rugby academy's in Nederland wordt per leeftijdscategorie 1 'selectieteam' samengesteld. Zij doen mee als "Rugby Academies Nederland" mee aan dat toernooi. Steven heeft afgelopen dinsdag meegedaan met een selectietraining in Amsterdam en is gekozen voor zijn leeftijdscategorie.

Op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) wordt voor alweer de zesde keer het ARC KIKA toernooi gespeeld. Het toernooi begint om 10:30 en is rond 15:30 afgelopen.

Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van het toernooi: www.facebook.com/arckikatoernooi

Steven Fuchs