Contributie | Rugby Club Betuwe

21 February 2014 Rugby Club Betuwe

De contributie voor seizoen 2016 – 2017 bedraagt (inclusief de afdracht aan de Nederlandse Rugby Bond) per spelerscategorie:

• Senioren heren  en dames                                                            €  185,-
  • Recreanten heren en dames                                                        €    95,-
  • Recreanten heren en dames vanaf 50 jaar                                €   75,-
  • Jeugdleden jongens en meisjes tot 18 jaar                                €  110,-
  • Jeugdleden jongens en meisjes tot 16 jaar                                €   90,-

Betaling van de contributie geeft leden het recht op (in principe) tweemaal training per week gedurende het seizoen (augustus – mei) en het spelen van wedstrijden en toernooien onder auspicien van de Nederlandse Rugby Bond. Voor recreantleden geldt een maximum van 6 wedstrijden en/of toernooien per seizoen. Voor betaling van de contributie ontvang je na inschrijving of aan het begin van ieder seizoen een rekening, die je kunt betalen via de Rabobank in Bemmel op rekening-nummer NL95RABO0105709042 ten name van RC Betuwe met vermelding van de naam van de betreffende speler.

Wilt u deze informatie nog eens rustig na lezen? Download dan hier de contributiebrief 2016-2017.

Elke speler krijgt na betaling een online-spelerskaart. Hier voor hebben wij een foto waarop het gezicht duidelijke zichtbaar is nodig. Graag digitaal aanleveren via info@rugbyclubbetuwe.nl of toevoegen bij het Online Lid Worden formulier.