Lid worden | Rugby Club Betuwe

15 November 2013 Rugby Club Betuwe

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Je kunt komen meespelen in een van onze jeugdteams of bij het herenteam. Als je nog niet zeker weet of je lid wilt worden, kun je altijd een paar trainingen op proef komen meedoen.
De trainingstijden zijn als volgt:

• Jeugd van 7 jaar tot en met 10 jaar trainen op dinsdag en vrijdag om 18.30uur;
  • Jeugd van 11 jaar tot en met 18 jaar trainen op dinsdag en vrijdag om 19.00uur;
  • Senioren trainen op dinsdag en vrijdag om 20.00uur;
  • Oude meesters trainen op woensdag om 20.30uur en op vrijdag om 20.00uur.

Rugbyervaring is niet vereist, enthousiasme wel. Voor de eerste training moet je meenemen: schoenen met noppen of gym-schoenen, een stevig shirt en een trainingsbroek. Je kunt je na afloop in de kleedkamers van de club douchen. Ga je wedstrijden spelen, dan heb je ook een gebitsbeschermer nodig.

Als je meer wilt weten, kun je van te voren ook even een van de trainers of een contactpersoon van het bestuur bellen.

Contributie Rugby Club Betuwe

In het formulier kunt u meer lezen over de contributieregeling bij Rugby Club Betuwe. Bekijk dan de volgende pagina over de Contributie Rugby Club Betuwe.

Online of offline aanmelden!

Bij Rugby Club Betuwe kunt u zich op 2 manieren aanmelden; online en offline. Wilt u zich direct online aanmelden druk dan op de onderstaande knop Online aanmelden. Hierbij krijgt u een formulier te zien dat ingevuld dient te worden (LET OP!! zorgt u ervoor dat u alle informatievelden invult en een pasfoto toevoegd, anders wordt de aanmelding niet verstuurd). Meld u zich liever offline aan? Druk dan op de Offline aanmelden knop en download direct een PDF dat u kunt printen en invullen.

Om een spelerspas aan te vragen hebben wij een digitale pasfoto nodig. Deze kunt u bij het online inschrijfformulier direct mee sturen. Meld u zich offline aan dan ontvangen wij graag een pasfoto per mail. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze secretaris Jacqueline Buil dit kan per telefoon 06-43431312 of per mail info@rugbyclubbetuwe.nl